Justus Kilpinen

Rakennustekniikan insinööri
Fise energiatodistuksen laatija
050 301 4316
justus@energiakilpi.fi

Justus Kilpinen 27- vuotias tamperelainen yrittäjä.

Monipuolinen osaaminen rakentamisesta ja rakennusten energiatehokkuudesta on hankittu opiskelun ja työn kautta. Osaamisen pohjana on rakennustekniikan insinöörin koulutus, jonka lisäksi osaaminen on kehittynyt erilaisten koulutusten, Fisen energiatodistusten laatijan pätevyyden sekä rakennustyömailla erilaisissa tehtävissä- ja lisäeristysasiantuntijana rakennusten lämmöneristysten parissa työskennellessä.

Töiden, opiskeluiden ja nyt yrittäjyyden rinnalla koripallo on aina ollut isossa osassa. Koripallo on opettanut yhdessä tekemistä, tavoitteellisuutta, sosiaalisuutta sekä tunnollisuutta. Nämä arvot ovat vahvasti esillä myös Energiakilven toiminnassa. Miesten Korisliigassa on takana yli 150 ottelua ja tällä hetkellä pelit jatkuvat kasvattajaseura Tampereen Pyrinnön paidassa Korisliigassa.

“Energiakilvessä työskennellessä haluan antaa kodin omistajille ja ostajille hyödyllistä tietoa kodin energiatehokkuudesta. Tavoitteenani on asiakkaan toiveiden mukaisesti auttaa heitä säästämään energiakuluissa sekä pienentämään kodin hiilijalanjälkeä.”