Justus Kilpinen

Rakennustekniikan insinööri
Fise energiatodistuksen laatija
050 301 4316
justus@energiakilpi.fi

Justus Kilpinen 28- vuotias Tampereelta kotoisin oleva yrittäjä, jonka koripallo on tuonut Lapualle Etelä-Pohjanmaalle.

Monipuolinen osaaminen rakentamisesta ja rakennusten energiatehokkuudesta on hankittu opiskelun ja työn kautta. Osaamisen pohjana on rakennustekniikan insinöörin koulutus, jonka lisäksi osaaminen on kehittynyt erilaisten koulutusten, Fisen energiatodistusten laatijan pätevyyden sekä rakennustyömailla erilaisissa tehtävissä- ja lisäeristysasiantuntijana rakennusten lämmöneristysten parissa työskennellessä.

Töiden, opiskeluiden ja nyt yrittäjyyden rinnalla koripallo on aina ollut isossa osassa. Koripallo on opettanut yhdessä tekemistä, tavoitteellisuutta, sosiaalisuutta sekä tunnollisuutta. Nämä arvot ovat vahvasti esillä myös Energiakilven toiminnassa. Miesten Korisliigassa on takana yli 150 ottelua ja tällä hetkellä pelit jatkuvat Lapuan Kobrien paidassa Korisliigassa.

“Energiakilvessä työskennellessä haluan antaa kodin omistajille ja ostajille hyödyllistä tietoa kodin energiatehokkuudesta. Tavoitteenani on asiakkaan toiveiden mukaisesti auttaa heitä säästämään energiakuluissa sekä pienentämään kodin hiilijalanjälkeä.”

Axel Hildén

Energia- ja ympäristötekniikan insinööri
FISE-pätevöitynyt energiatodistuksien laatija
0452658565

Olen vastikään tampereelle muuttanut 23-vuotias energiainsinööri. Kiinnostus uusiutuvia energiamuotoja ja energiatehokkuutta kohtaan ovat ohjanneet minua niin opinnoissa kuin työelämässä. Olen tehnyt töitä aurinkopaneelien parissa niin asennus- kuin myös myyntipuolellakin, ja nyt Energiakilvellä pääsen käyttämään koulutustani ja kokemustani hyödyksi energiatodistuksien parissa.

Asiakaslähtöisyys ja asiakastyytyväisyys ovat minulle kunnia-asia. Teen parhaani neuvoakseni asiakasta kodin energia-asioissa ja auttaakseni säästämään kodin käyttökuluissa.